In verband met de Corona maatregelen kunnen de verenigingsavonden en de ruildagen niet doorgaan tot nader aankondiging.
Heel jammer maar wij hopen op uw begrip.

Normaal is er iedere derde dinsdag van de maand de verenigings / veilingavond in de Bethelkerk vanaf 19.00 uur (zie onderin voor adres)
Nomaal is er iedere vierde zaterdag van de maand een ruilbeurs in Ipse de Bruggen, dagcentrum Scala 12.00 tot 15.00 uur (zie onderin voor adres)

In juli en augustus  geen verenigings / veilingavond in verband met de zomervakantie
In mei, juni, juli en augustus geen ruilbeurs in verband met de zomervakantie.
In december geen ruilbeurs in verband met de feestdagen

De verenigings / veilingavond is in de Bethelkerk, Burgermeester Verkadesingel 26, 3135 KZ Vlaardingen. Tel: 010 – 4350947. Website Bethelkerk: www.ambachtoost.nl De Bethelkerk is goed bereikbaar vanaf de rijksweg A20 met de auto ongeveer 50 meter van afslag Vlaardingen centrum. Tevens voldoende parkeergelegenheid in de omliggende straten. De bus 57 stopt voor de kerk, maar rijdt maar tot 19.00 uur. Bus 56 stopt bij de Van de Linden van de Heuvelsingel, via de Sportlaan kunt u dan zo naar de kerk lopen.

De ruilbeurs (handelaren welkom in overleg met het bestuur) is in Ipse de Bruggen,dagcentrum Scala, naast het appartementenblok Corso Ardea, Reigerlaan 57, 3136 JJ Vlaardingen en is goed bereikbaar vanaf de rijksweg A20 met de auto ongeveer 100 meter van afslag Vlaardingen centrum.

Agenda 2021 (onder voorbehoud)

Zodra de richtlijnen van het RIVM het mogelijk maken om door te gaan zoals voor de pandemie is er in 2021 iedere 3e dinsdag van de maand de verenigings / veilingavond in de Bethelkerk (behalve in de zomervakantie).
Dan is er weer iedere 4e zaterdag van de maand een ruilbeurs in Ipse de Bruggen ,dagcentrum Scala 12.00 tot 15.00 uur (behalve in de zomervakantie en december).

In juli en augustus  geen verenigings / veilingavond in verband met de zomervakantie
In mei, juni, juli en augustus geen ruilbeurs in verband met de zomervakantie