Filatelistenvereniging Vlaardingen en Omstreken

Filatelisten en postzegelverzamelaars uit Vlaardingen, Maassluis, Maasland, Schiedam, Kethel, Spijkenisse, Hoogvliet, Heenvliet en Poortugaal bezoeken onze postzegelveiling of postzegelruildagen. Veel verzamelaars uit die plaatsen zijn alleen lid om aan de rondzending deel te nemen en vinden daar net de postzegel of serie postzegels om hun postzegelverzameling of themaverzameling aan te vullen. Uitgebreide informatie over de postzegelvereniging vindt u in onze blog.

Postzegelveiling

Tien maal per jaar houdt de vereniging een veiling (verenigingsavond) met rond de 200 kavels op de derde dinsdagavond in de maand. In de agenda hebben wij vermeld wanneer deze is, hoe laat de aanvang is en waar wij deze houden. De veilinglijst kun u inzien bij de verenigings bladen. Uitgebreide informatie over de veiling voorwaarden vindt u in onze blog.

Postzegelruilbeurs

Acht maal per jaar houden wij een ruilbeurs, waarbij ook handelaren aanwezig zijn, op de derde zaterdagmiddag in de maand. Zie agenda wanneer deze wordt gehouden en daar staat ook hoe laat u waar moet zijn. Uitgebreide informatie over de ruilbeurs vindt u in onze blog.

Postzegelrondzending

In Vlaardingen en omstreken is er een rondzending. Uitgebreide informatie over de rondzending vindt u in onze blog.